Mediation

In een conflictsituatie kan niemand functioneren. Ook jij niet. Je kunt het verbazend lang volhouden om je hoofd boven water te houden, maar uiteindelijk merk je dat je geen energie meer hebt. Kies je voor een advocaat of een mediator? Voor verlies-verlies of win-win?

 

De mediator
  • Is onpartijdig in de bemiddeling en heeft oog voor de belangen van beide partijen
  • Begeleidt je professioneel door de emotionele roller coaster van een scheiding
  • Zorgt dat je weer snel een nieuw leven kunt opbouwen

Een scheiding kan complex en lastig te managen zijn. Het vraagt om een onpartijdige blik van een ervaren buitenstaander. F&V Mediation biedt dan uitkomst en helpt op korte termijn naar een goede oplossing toe te werken die stand houdt in de toekomst. Mediation is geen therapie. Het is een manier om ervoor te zorgen dat je weer op een respectvolle manier met elkaar in contact kunt treden.

 

Wel of niet scheiden?

Ben je niet gelukkig in je relatie? Zijn jullie elkaar kwijt geraakt en lijkt scheiden nog de enige ‘oplossing’? Maar, is dat ook zo? Verbinding vinden, of in verbinding uit elkaar gaan. Het kan! Wij bieden onze mediation ook aan om antwoord te vinden op de vraag of scheiden wel de stap is die jullie moeten zetten. Zo ontstaan nieuwe inzichten over jullie relatie.

 

Wat zijn de voordelen van mediation?
  • Mediation bespaart tijd, geld en energie
  • Mediation geeft blijvende oplossingen. Omdat je samen naar een oplossing zoekt, zal deze beter bij je passen
  • Bij mediation wordt er onafhankelijk en onpartijdig gehandeld. Daarom komt ieders mening aan bod
  • Tijdens een mediation wordt er gedacht in oplossingen. Je kijkt niet alleen terug naar het verleden maar vooral naar de toekomst

 

MfN-registermediator

De titel MfN-registermediator is een beschermde titel. Een MfN-registermediator staat voor kwaliteit. De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Daarnaast is zijn we ook ADR gecertificeerd. Het ADR Register certificeert wereldwijd ADR practitioners: arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars en hun bedrijven en is 100% onafhankelijk.