Over F&V Mediation, over Frank

Mediator l Vertrouwenspersoon l Coach l Trainer l Energieke wereldverbeteraar & bemiddelaar

Lange tijd ben ik zoekend geweest naar mijn plek als kind en naar mijn plek als volwassene in dit leven. Mijn jeugd kenmerkt zich vooral door diepe dalen, zoals de scheiding van mijn ouders en de zelfgekozen dood van mijn vader. Het zijn ervaringen die me hebben gevormd tot wie ik nu ben. Bij een scheiding is de veilige basis van het gezin in het geding. Bij alle betrokkenen heeft dat een enorme impact. Door mijn eigen levenservaring weet ik als geen ander hoe dat voelt. Die bagage en de kwaliteiten die ik daardoor heb ontwikkeld, gebruik ik in mijn werk als scheidingsbegeleider en mediator.

Als mediator begeleid ik mensen en bedrijven bij conflicten en geschillen waar ze zelf niet uit komen. Ik begeleid particulieren bij alle aspecten rondom scheiden, zowel de relationele als de zakelijke kant. Bedrijven begeleid ik bij verstoorde arbeidsverhoudingen en zakelijke conflicten. In mijn rol als Vertrouwenspersoon sta ik organisaties en hun medewerkers bij op het gebied van vertrouwens- en integriteitskwesties. Ik train en spreek over geweldloze communicatie. In alle dingen die ik doe leg ik verbindingen, draag ik bij aan persoonlijke ontwikkeling en bouw ik bruggen waarbij verbindende communicatie mijn sleutel tot succes is.

Het in verbinding brengen van hoofd en hart is leidend in mijn werk. Ik bereik die verbinding door gebruik te maken van mijn intuïtie in combinatie met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en integrale ontwikkeling. Dit vul ik aan met mijn kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Hierdoor ontstaat een integrale aanpak waarmee ik mensen en organisaties begeleid naar een duurzaam resultaat.

Ik ben er van overtuigd dat verbindende communicatie bijdraagt aan een wereld die voor iedereen werkt. Met mijn vernieuwende en onconventionele aanpak laat ik zien hoe het oplossen van conflicten en geschillen ook anders kan. Met zachte kracht breng ik mensen in beweging om zo helder te maken waar het écht om gaat, want achter ieder standpunt schuilt een belang.

Mijn klanten zijn vaak verrast over de impact van mijn sessies. Door mijn support zorg ik voor verbinding, veiligheid, vertrouwen en fungeer ik als richtingaanwijzer in vaak onzekere situaties.

 

Ik laat me jaarlijks bijscholen om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en methodieken binnen mijn vakgebied. Daarnaast ben ik opgeleid als:

  • Curriculum Leiding over je Leven, Venwoude Levensschool, (2012-2016)
  • Transformationeel Mediator en Coach, Orbis Mediation Coaching Program (2017)
  • MfN-registermediator, Life Mediation (2017)
  • Financieel Echtscheidings Adviseur, De Scheidingsdeskundige (2017)
  • Specialisatie Familie- en echtscheidingsmediation, Caleidoscoop (2017)
  • Specialisatie Arbeids- en organisatiemediation, Caleidoscoop (2018)
  • Basisopleiding Verbindend Communiceren, Vine Training (2019)
  • Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit, De Vertrouwenspersoon (2020)